Partners

Control IV > Partners

Control IV werkt graag samen om in gezamenlijkheid met partners eindklanten nog beter van dienst te zijn. Mogelijk dat u met uw organisatie of als zelfstandig professional ook op zoek bent om via samenwerking opdrachtgevers meer en beter van dienst te kunnen zijn. Wij komen daarover graag met u in contact om de mogelijkheden te verkennen.

Samenwerken voor synergie

Control IV is geen standaard onderneming. De organisatie bestaat als organisatie door samenwerking met zelfstandige professionals en andere organisaties. Zodoende is Control IV een organisatie op basis van samenwerkingsverbanden waarbij Control IV optreedt als ketenregisseur binnen de samenwerking. Door samenwerking willen de participanten bereiken dat zij meer kunnen betekenen voor opdrachtgevers en daar hun continuïteit in kunnen vinden.

Elkaars kennis, kunde en capaciteit optimaal benutten

Elk vraagstuk vraagt om specifieke aanpak en specialisme

Elk vraagstuk voor de instandhouding en of vernieuwing van de informatievoorziening vraagt om een eigen aanpak en specifieke specialisme(s). Denk bijvoorbeeld aan kennis en kunde op het vlak van informatiebeveiliging, projectmanagement of beheer. Ook kan het gaan om educatie of verandermanagement. Een enkele individu heeft niet de capaciteit om aan al die behoeften evengoed invulling te geven. De oplossing is gebruik te maken van elkaars capaciteiten. Hierop werken wij als Control IV samen met partners.

Samenwerken met betekenis voor opdrachtgevers

Samenwerken betekent wederzijdse afhankelijkheid. Wij werken samen op gecontroleerde risico’s en vanuit kracht. Control IV investeert met partners in opdrachten, projecten en kennisdeling. Via samenwerking willen wij bereiken dat wij met elkaar flexibel kunnen werken, waarbij dat kan in wisselende samenstellingen. Middels samenwerken als partners kunnen wij meer competenties en capaciteit aanbieden en van meer betekenis zijn voor opdrachtgevers.

Interesse in samenwerken met Control IV?

Meer weten over partner zijn met Control IV?
Neem hierover vrijblijvend contact met ons op!