Detachering

Control IV > Dienst > Detachering

Control IV levert verschillende diensten om de informatievoorziening op orde te krijgen en te houden. Denk daarbij aan projectmanagement en professionalisering van het functioneel beheer. Control IV verzorgt de detachering zodat uw organisatie gedurende bepaalde tijd over een of meerdere consultants kunt beschikken. Zij zorgen met hun specifieke kennis en ervaring, daadkracht en verandervermogen voor het oplossen van uw vraagstukken omtrent informatievoorziening.

Detachering als oplossing voor uw probleem met capaciteit in menskracht

Detachering via Control IV is de ideale oplossing bij het doorvoeren van verbeteringen die complex zijn en/of opdrachten waarbij op voorhand niet precies duidelijk is welke doorlooptijd en inspanningen nodig zijn om de beoogde resultaten te behalen.

U kiest de kandidaat

Voorafgaand aan de detachering wordt door u aangegeven wat het vraagstuk is waarbij u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft en welke eisen en wensen u daaraan stelt, evenals de te behalen resultaten. Hierop maken wij vervolgens een match binnen onze pool van consultants en stellen wij kandidaten aan u voor. Het is vervolgens aan u om op basis van uw voorkeuren en persoonlijke klik de beste kandidaat te selecteren.

Schaduwmanagement als vanzelfsprekend

De door u geselecteerde kandidaat wordt ingezet nadat daarover goede afspraken zijn gemaakt. U moet daarbij denken aan de specificatie van de opdracht, de consultant(s) die worden ingezet, hun inzetbare tijd, de beoogde doorlooptijd, tarifering, geheimhouding en desgewenst een optie tot verlenging. Op basis van deze contractuele afspraken gaan zij voor u aan de slag. Door middel van schaduwmanagement en tussentijdse evaluaties bewaken wij de voortgang en de gemaakte afspraken. Op die wijze kunnen wij garant staan van de kwaliteit van onze dienstverlening.

De uitrusting om uw organisatie te ondersteunen

Iedere consultant van Control IV heeft ruime detacheringservaring. Zij beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om de opdracht succesvol te kunnen vervullen. Daarnaast hebben zij de beschikking over de benodigde mobile devices en eigen vervoermiddelen, zodat zij optimaal en desnoods op meerdere locaties inzetbaar zijn.

Consultants met realisatievermogen en verstand van informatievoorziening

Het doorvoeren van verbeteringen in de informatievoorziening is meestal complexer dan in eerste instantie vaak wordt gedacht. Dit creëert de behoefte aan een tijdelijke capaciteitsuitbreiding door mensen die vaker “met het bijltje gehakt hebben” en een brede ervaring hebben met diverse vraagstukken omtrent informatievoorziening. Kortom consultants met verstand van zaken, die verandervraagstukken graag aanpakken en realiseren. Voor dergelijke consultants bent u bij Control IV aan het juiste adres.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn via detachering?
Neem hierover gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!