Interim Management

Control IV > Dienst > Interim Management

Via interim management wordt uw organisatie tijdelijk ondersteund door een manager van Control IV. Hierdoor wordt uw organisatie ondersteunt op het doorvoeren van veranderingen in de informatievoorziening en/of de daaraan gerelateerde organisatie of bij afwezigheid van management.

Interim management voor tijdelijk extra management capaciteit voor extra resultaat

Interim management van Control IV is de ideale oplossing bij behoefte aan tijdelijk extra management. Capaciteit die u kunt inzetten voor regie en advies op het doorvoeren van verbeteringen die complex zijn en ter opvulling van een tijdelijk te kort aan capaciteit in uw lijnmanagement, projectmanagement of programma management.

Situaties voor inzet interim management

Voorbeelden waarop onze interim managers inzetbaar zijn zijn transities en transformaties zoals het onderbrengen van de interne/externe ICT-dienstverlening in een shared service organisatie. Een ander voorbeeld is een reorganisatie en of professionaliseren van het management van functioneel beheer en informatiemanagement. Ook is interim management een oplossing voor de overbrugging van de opvulling van een vacante management positie en een langdurige afwezigheid van een manager door een sabbatical.

Elke interim management uitdaging is uniek

Elke uitdaging voor een interim manager is anders dan de voorgaande. Er is geen situatie precies hetzelfde. Zo is elke organisatie anders op omgeving, omvang, inrichting en cultuur. Dat maakt elke interim management uitdaging zo uniek. Wij houden van uitdagingen maar gaan deze niet blindelings aan. Om vast te stellen of en hoe wij u van dienst kunnen zijn gaan doen wij dan ook graag in overleg met u.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met interim management?
Neem hierover gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!