Training

Control IV > Training

Met de dienst training helpen wij u of uw organisatie graag met het beschikken over de juiste kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van werkzaamheden en het efficiënt behalen van resultaten binnen het domein van instandhouding en vernieuwing van informatievoorziening.

Training voor kennis en vaardigheden voor resultaat

Bij Control IV hebben wij persoonlijke doorontwikkeling hoog in het vaandel staan. Voor professionals die werkzaam zijn in het domein voor de instandhouding en vernieuwing van de informatievoorziening wij passende trainingen. Ter verdieping of ter verbreding! Dit betreft opleidingen voor Functioneel Beheer, Applicatiemanagement, Projectmanagement en Business Analisten.

Trainingsaanbod

De trainingen worden zowel door ons zelf verzorgd als door onze partners. In samenspraak is het mogelijk om een persoonlijk begeleidingsplan op te stellen voor één of meerdere personen, een groep, afdeling(en) en/of de organisatie.

Mogelijkheden tot verzorging van trainingen

Trainingen verzorgen wij zowel vanuit ons kantoor als op diverse locaties in Nederland. Ook zijn incompany trainingen mogelijk.

Meer weten?

Benieuwd wat wij concreet kunnen betekenen voor uw trainingsbehoefte?
Neem hierover gerust contact met ons op voor meer informatie!